Sitamxil behandeling €299.95

VOORLICHTING

De Sitamxil behandeling van Beauty Must mag met trots de meest efficiënte haargroei en anti haaruitval behandeling van Nederland genoemd worden.

Het product Sitamxil word daarnaast in de medische wereld aangekaart als de heilige graal van de gezondheid en versterking van het menselijk haar.

VOORBEHANDELING

Om het beste resultaat te garanderen wordt er voorbehandelt met een zeer vriendelijke activatorspray.

Deze spray zorgt voor een schrikreactie van de hoofdhuidporiën waardoor deze voor een kort tijdsbestek volledig openen.

Hierdoor kan de Sitamxil tijdens behandeling efficiënt worden in gemasseerd waardoor het beste resultaat een feit is.

BEHANDELING

Gezien de haarwortel zich bij ieder type haar anders vormt wordt om de juiste manier van in masseren te kunnen herleiden, bij ieder individu een kort onderzoek ingezet door de specialiste.

Hierbij wordt gekeken naar zowel het type haar als het type hoofdhuid, de conditie van het haar en de dikte en lengte van het haar.

Na vaststelling van de juiste behandelwijze zal de  specialiste een scheiding in het haar maken en zal de Sitamxil zodanig in gemasseerd worden dat deze rechtstreeks naar de haarwortel wordt gedrongen, waardoor de Sitamxil volledig op de juiste positie geconcentreerd wordt.

Dit wordt, afhankelijk van het haartype, in totaal op een 20 tot 25 tal plaatsen herhaald. 

Na het in masseren wordt  de haarwortel een moment van rust gegeven zodat de Sitamxil volledig haar werk kan doen.

NABEHANDELING

Na iedere behandeling wordt een flesje Sitamxil meegegeven om de behandeling thuis in gepaste mate te herhalen.

De manier van nabehandelen is gelijk aan de manier van behandelen in de praktijk en zal door de specialiste volledig worden uitgelegd en voorgedaan.

De specialiste zal per individu bepalen hoe vaak de nabehandeling het beste kan worden ingezet.

RESULTAAT

Haaruitval zal na een 3 tal dagen behandelen volledig tot het verleden behoren.

De nieuwe haarzakjes die kunnen ontstaan bij hormoonwisselingen (bv. zwangerschap) kunnen gemakkelijk gesterkt worden door één maal per 6 maanden de Sitamxil kuur in te zetten.

 

alles3

 

Kortdurende haaruitval
Afhankelijk van het type haaruitval wordt onderscheid gemaakt naar tijdelijke of langdurige haaruitval. Als bijvoorbeeld stress, jaargetijde, zwangerschap of een medische kuur (penicilline, narcose) de oorzaak van uw haaruitval is, volstaat normaliter één kuur Sitamxil om uw haar te herstellen. Dit is ook voldoende om de voeding van de haarwortel naar het haarzakje te herstellen.
Als uw haargroeicyclus is verstoord door de hormonenwisseling, is het van groot belang om snel en adequaat in te grijpen met Sitamxil.
Onder invloed van de hormonen kan uw haarzakje na een zwangerschap verharden. In dat geval treedt hetzelfde probleem op als bij langdurige haaruitval.

Langdurige haaruitval
Dit wil zeggen dat u uw haar in de loop van de jaren minder hebt zien worden. Het kan zo zijn dat een erfelijke aanleg ten grondslag ligt aan uw haaruitval.

Er dient voldoende Sitamxil aanwezig te zijn om verharding rond het haarzakje tegen te gaan. Het hormoon testosteron zorgt voor de verharding rondom het haarzakje. Dit hormoon veroorzaakt uw beginnende kaalheid.
De werking van het hormoon testosteron is echter niet uit te schakelen. Dit hormoon maakt immers deel uit van ons menselijk lichaam. Om de genoemde verharding rond het haarzakje tegen te gaan dient er dus voldoende Sitamxil rondom het haarzakje aanwezig te zijn.

Onderzoek
De afgelopen decennia hebben meerdere dermatologen zorgvuldig onderzoek gedaan bij honderden mensen over heel de wereld. Dit onderzoek heeft de nodige tijd in beslag genomen zodat tevens de effecten op de langere termijn konden worden beoordeeld. Zo is de benodigde hoeveelheid rondom het haarzakje bepaald. En uiteraard of het product goed werkt!!

Na jaren lang onderzoek door klinieken en ziekenhuizen onder leiding van dermatologen kan worden geconstateerd dat de onderzochte proefpersonen positief reageerden op het gebruik van Sitamxil. Met behulp van deze gegevens durven wij te zeggen dat Sitamxil de oplossing is tegen vroegtijdige kaalheid.

-Welk verschil merkt u?
-Wat zijn nu de meest merkbare veranderingen?
-Wat is het verschil tussen Sitamxil en andere haargoei middelen?

Uw haar wordt dikker
Uw haar is immers dunner geworden door de verharding van het haarzakje. Het haar kon niet goed aangemaakt worden en had geen groeiruimte.  Met Sitamxil merk je na 1 maand dat je haar sterker, voller en dus dikker wordt.

De korte haartjes gaan meegroeien
Vaak zie je korte haartjes aan de hoofdhuid. Dit zijn echter geen nieuwe haren, maar juist haren die zich continu in de overgangsfase bevinden. Sitamxil kan ervoor zorgen dat deze haren weer normaal gaan meegroeien! Hierdoor wordt het haar voller.

Haaruitval stopt
Sitamxil heft de blokkade van uw haarzakje op.
Na 3maal Sitamxil gebruikt te hebben stopt de haaruitval! Uw haren blijven tot in lengte van jaren behouden
Kaalheid wordt veroorzaakt door verharding van het haarzakje, onder invloed van het hormoon testosteron. Uit onderzoek is gebleken dat Sitamxil dit kaalwordingsproces keert.

In tegenstelling tot andere “haargroei” producten is dat bij gebruik van Sitamxil de verloren haren WEL terugkeren!